Feestelijke afsluiting van het VVE thema Zomer

20 jul 2015

Op dinsdag 30 juni hebben de ouders het VVE thema “Zomer” op een gepaste en feestelijke wijze afgesloten. De ouders die de afgelopen maanden de cursus Taal en Ouderbetrokkenheid (TOB) hebben gevolgd op basisschool de Rozemarn in Amsterdam Zuidoost, hebben onder begeleiding van de trainer, Joke de Man en in samenspraak met het ouderbetrokkenheid team van de Rozemarn, een toneelstuk voorbereid. Alle woorden die de kinderen de afgelopen weken rond het dit VVE-thema hebben geleerd kwamen terug bij dit interactieve toneelstuk. De ouders hebben een voorstelling voorbereid voor de kinderen van de onderbouw. In de voorstelling toverde de fee, samen met het publiek de twee “kinderen” van een regenachtige camping in Nederland naar tropische oorden.

De voorstelling is twee keer opgevoerd, zodat alle kinderen konden genieten van dit muzikale multiculturele toneelstuk, welke je voerde naar landen die herkenbaar waren voor de kinderen. Alle ouders waren gekleed in traditionele kleding uit het land van herkomst. Evenals de muziek waarbij de kinderen niet stil konden blijven zitten., gelukkig mocht er ook worden gedanst.

Aan het einde van de ochtend kwam de directie een kijkje nemen. Ook zij bedankten de ouders met enthousiast applaus. Zowel de directie als de ouders zijn blij met de voortgang van het project Goed, Beter, Best!2.0 in de komende schooljaren.

 

Rozemarn - foto2 Rozemarn - foto3 Rozemarn - foto4

Terug naar het blog overzicht