De Social Super Job League

18 okt 2018

Donderdag 13 december van 16:00 tot 20:00 wordt de Social Super Job League gehouden. Dit is een uniek evenement waarbij 30 nieuwe Nederlanders kennis gaan maken met verschillende werkgevers.

In teams (1 werkgever, 4 werkzoekenden en 1 begeleider) zal er een competitie gehouden worden. Het doel is om zoveel mogelijk verjaardagsboxen samen te stellen, traktaties te maken en stickers te plakken. Werkgevers maken op een compleet andere manier kennis met de werkzoekenden in een inspirerende setting.

De Social Super Job League wordt georganiseerd door Stichting Jarige Job, in samenwerking met de Alsare academie en Werkclub.

 

Hoe kun je als werkgever meedoen aan de Social Super Job League?
Meld je aan bij Stichting Jarige Job (info@stichtingjarigejob.nl) en vermeld bij je aanmelding om welke vacatures het gaat in jouw bedrijf.

Wat doet Stichting Jarige Job?
In Nederland zijn er ruim 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld is. Op hun mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautjes hanger er geen slingers, ballonnen en kunnen zij zelf niet trakteren.

Stichting Jarige Job geeft geen geld maar een complete verjaardagsbox aan de ouders van deze kinderen. In deze box zitten slingers, ballonnen, lekkers voor thuis, traktatie voor op school en natuurlijk cadeautjes.
Hiermee kunnen zij van hun verjaardag weer een echte feestdag maken.

 

Meer informatie over Stichting Jarige Job: www.stichtingjarigejob.nl

Bekijk hier de flyer over de Social Super Job League.

 

Terug naar het blog overzicht